Pilates

Pilates on kehittäjänsä, Joseph Pilateksen (1883–1967), nimeä kantava kehonhallintalaji, jossa keskiössä ovat keskivartalon ja lantion seudun tukilihakset sekä liikkuvuus. Keskeistä kurssilla on keskittynyt tekeminen ja rentouden löytäminen liikkeeseen. Harjoitus alkaa hengitykseen keskittymisellä ja rennoilla liikkuvuusharjoituksilla ja etenee tunnin kuluessa yhä haastavampiin keskivartalon lihaksia aktivoiviin harjoituksiin. Teemme paljon sovellettuja, moderneja pilatesharjoituksia, mutta harjoittelemme myös niin kutsuttuja klassisia pilatesliikkeitä. KURSSI SOPII KAIKILLE!

Pilateskurssi pidetään ihanan tunnelmallisella Oulunkylän puukoululla/Pienellä kulttuuritalolla (Teinintie 8) 9.9.–16.12.2024 maanantaisin klo 18.45–19.45 (ei 23.9. eikä 4.11.). Paikka on hyvien liikenneyhteyksien varrella, viiden minuutin kävelymatkan päässä Oulunkylän asemasta. Paikalle pääsee hyvin julkisilla: junalla, jokeriraitiovaunulla ja bussilla. Esimerkiksi keskustasta tulee junia noin viiden minuutin välein ja matka Ogeliin kestää noin 10 minuuttia. Jokeriraitiovaunun pysäkki on myös muutaman sadan metrin päässä ja lähistöltä löytyy useita bussipysäkkejä. Puukoulun pihalla ja kadunvarsilla on parkkitilaa, jos tulet paikalle omalla autolla. KERROTHAN ILMOITTAUTUESSASI, JOS AIOT OSALLISTUA TUNNEILLE VAIN ONLINE! Jos olet tulossa paikan päälle, sitä ei tarvitse erikseen kertoa.

OTA MUKAAN OMA ALUSTA TAI JOOGA- TAI PILATESMATTO!

Saat harjoituksista käyttöösi aina nauhoitteen viikoksi. Voit osallistua myös yksittäisille tunneille sekä paikan päällä, suorina lähetyksinä tai nauhoitteiden avulla. Ostaessasi yksittäisen tunnin, voit tulla paikan päälle harjoittelemaan tai/ja saat käyttöösi viimeisimmän nauhoitteen, jonka avulla voit harjoitella viikon ajan siitä hetkestä, kun sait nauhoitteen käyttöösi.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Katja_jooga-0099-1024x682.jpg

Pilates Oulunkylän vanhalla puukoululla (Teinintie 8) ja online 9.9.–16.12.2024 maanantaisin klo 18.45–19.45 (ei 23.9. eikä 4.11.). Saat harjoitteesta myös nauhoitteen aina viikoksi käyttöösi. Harjoitukset sopivat kaikille!

OTA MUKAAN OMA ALUSTA TAI JOOGA- TAI PILATESMATTO!

Lisätiedot: katja(at)katjalilja.com

Kurssin hinta 210 € (sis. alv.) 

Yksittäisen tunnin hinta on 20 € (sis. alv.). Saat viimeisimmän nauhoitteen käyttöösi viikoksi.