Yoga&Movement Ylläs

Varaa pienelle kaveri- tai työporukalle (max 6 hlö) ikioma joogaretriitti huikeissa Ylläsjärven maisemissa lämpimän kotoisassa Villa Möykyssä!

Varaa tapahtuma: katja(at)balanssitraining.com

Tapahtuman hinta on 2850 euroa. Se sisältää:

 • majoituksen pe-su 2 HH ihanassa Villa Möykyssä (vieraiden käytössä on kolme kahden hengen huonetta)
 • täysihoidon seuraavasti: aamiaiset la ja su, päivälliset pe ja la, keittolounas tai vastaava la ja su
 • lauantaisaunan Villa Möykyn pihapiirissä tunnelmallisessa puusaunassa
 • joogaharjoitukset majatalon omassa joogasalissa seuraavasti: la ja su klo 9–12.

Saavumme Villa Möykkyyn perjantaina ja kokoonnumme yhteiselle illalliselle noin klo 19 alkaen. Lauantai- ja sunnuntai-aamut alkavat aamiaisen jälkeen joogaharjoituksella, jonka jälkeen voi halutessaan lähteä ulkoilemaan, kuten vaikkapa hiihtämään, lumikenkäilemään, patikoimaan tms. Ladulle pääsee suoraan pihasta ja Ylläksen laskettelukeskukseen on parin kilometrin matka. Pihapiirissä on puilla lämpiävä sauna, josta pääsemme nauttimaan lauantaina. Talossa on vieraiden käytössä oleva jääkaappi, joten halutessaan kyläkaupasta voi ostaa omia eväitä matkaan. Ylläsjärven kyläkauppa ja muutama ravintola palvelee halukkaita myös lounasaikaan.

Villa Möykky on huikeiden maisemien äärellä sijaitseva, rakkaudella uudistettu, kotoisa Bed&Breakfast -majatalo ja ihanien isäntiemme, Jannen ja Sampon, koti Ylläsjärven läheisyydessä. Vieraat majoittuvat alakerrassa ja yläkerrassa on isäntäväen yksityistilat sekä harjoitussali.

Matkat Ylläkselle jokainen huolehtii itse. Ne eivät kuulu paketin hintaan. Finnair lentää Kittilään talvikaudella päivittäin ja sieltä on suora bussikuljetus Ylläsjärvelle ja takaisin Kittilään. Paikalle voi tulla myös junan (Kolari) ja linja-auton yhdistelmällä tai omalla autolla.

Tapahtuman varaaminen

 • Varaa tapahtuma hyvissä ajoin, viimeistään puoli vuotta ennen aiottua tapahtumaa: katja(at)balanssitraining.com
 • Tapahtuman hintaan 2850 euroa (sis. alv.) sisältyy varausmaksu 600 euroa. Varaus astuu voimaan, kun varaus on vahvistettu sähköpostitse ja kun varausmaksu on maksettu.
 • Loppumaksu 2250 euroa maksetaan viimeistään retriittiä edeltävällä viikolla samalle tilille kuin varausmaksu.
 • Retriitin kokonaishinta muodostuu sitä edullisemmaksi mitä useampi osallistuja on. Esimerkiksi kun mukana on kuusi henkilöä, hinta on 475 euroa (sis. alv.) per henkilö.

Tapahtumaa koskevat erityismatkaehdot

 • Varaus astuu voimaan, kun varausmaksu on maksettu. Veloituksettoman perumisen voi tehdä viimeistään kuusi kuukautta ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tapahtuvasta perumisesta menettää varausmaksun.
 • Jos peruutus tapahtuu alle 60 vrk ennen matkaa, asiakas on velvollinen maksamaan 100 % hinnan matkasta. Peruutusehdot pätevät myös silloin, jos asiakas tai hänen perheenjäsenensä sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Retriitin kokonaiskustannus (varausmaksu+loppumaksu) on 2850 euroa riippumatta osallistujamäärästä.
 • Jos tapahtuma joudutaan perumaan majoittajaan tai Katja Liljaan liittyvästä syystä, maksetaan varausmaksu täysimääräisenä takaisin ajankohdasta riippumatta, eikä loppumaksua peritä. Muita mahdollisia kustannuksia, kuten matkakustannuksia, ei korvata.

Vakuutukset

 • Asiakas ei ole vakuutettu matkanjärjestäjän eikä majoittajan puolesta.
 • Balanssitraining/Balanssitravel suosittelee retriitille osallistujille laajaa matkavakuutusta, joka korvaa retriitin osallistumismaksun lisäksi myös matkustuskustannukset (esim. juna tai lento), jos osallistuja esimerkiksi sairastuu eikä pysty lähtemään retriitille muiden mukana.

Lähde joogaretriitille kaveri- tai työporukalla ihastuttavaan ja kotoisaan Villa Möykkyyn Ylläsjärvellä. Jooga ja Lapin taika takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Tapahtuman hinta 2850 euroa

Varaukset: katja(at)balanssitraining.com