Joogamatka Gardajärvelle

Lähde kulttuuria, luontoelämyksiä ja kulinarismia sisältävällä joogamatkalle upealle Gardajärvelle Italiaan 13.-18.5.2024. Majoitumme ylelliseen, hotelliksi restauroituun keskiaikaiseen luostariin, Villa Arcadioon, joka sijaitsee reilun kahden kilometrin päässä Salòn kaupungista.

Varaa matka: katja(at)balanssitraining.com

Matkan hinta on 1582 euroa. Se sisältää:

  • Majoituksen (5 yötä) upeassa Villa Arcadiossa kahden hengen huoneessa tai tilavassa kolmen hengen juniorsviitissä (käy katsomassa ja ihastumassa: www.hotelvillaarcadio.it). Juniorsviitin voi varata myös kahden hengen huoneeksi 300 euron lisämaksusta (150 €/henkilö). Yhden hengen huoneen lisämaksu on 300 €/5 vrk. Yhden hengen huoneet ovat loppuunmyydyt.
  • Ohjatut joogaharjoitukset aamuin illoin kokeneen, sertifioidun iyengarjooganopettajan Katja Liljan ohjauksessa. Toisena retkipäivänä on vain pidempi aamuharjoitus. Harjoitukset sopivat kaikenikäisille, aloitteleville ja pidempään jooganneille. Jokainen tekee harjoitusta omaa kehoaan kuunnellen ja Katja antaa tarvittaessa vaihtoehtoja.
  • Aamiaiset (5 kpl) ja illalliset (4 kpl) Villa Arcadiossa. Illallisilla nautitaan kasvis- ja kalapainotteisia aterioita. Paikan päällä ilmoitettuja ruokavaliomuutoksia ei voi valitettavasti tehdä, joten ilmoitathan mahdolliset allergiat tai kasvisruokavalion varauksen yhteydessä.
  • Tulopäivänä italialaisen ”shampanjan” eli Franciacortan maistiaiset ja pientä suolaista buffetista ulkona oliivilehdossa.
  • Retken Toscolonan laaksoon. Teemme kävelyretken erikoisen kauniissa jokilaaksossa, jossa kulkee useita patikointipolkuja. Munkit toivat paperinvalmistuksen laaksoon jo myöhäiskeskiajalla, 1300-luvulla. Aluetta kutsutaankin nimellä ”Valle delle Cartiere”eli ”Paperilaakso”. Vierailemme alueella sijaitsevassa paperimuseossa ja tutustumme paperinvalmistuksen historiaan keskiajalta tähän päivään. Saamme kevyet retkieväät mukaan Villa Arcadiosta.
  • Kävelyretken Monteacutoon (noin 3 km) ja viinitilavierailun Lealin autenttiselle viinitilalle sekä viini- ja oliiviöljymaistiaiset.
  • Lentokenttäkuljetukset bussilla seuraavilta lennoilta: tulolento ma 13.5.2024 Finnair Helsinki-Milano Malpensa klo 8–10.05 ja paluulento la 18.5.2024 Finnair Milano Malpensa-Helsinki klo 19–22.55. Huomio: lennot eivät kuulu matkan hintaan.

Voit tulla paikalle myös muilla lennoilla tai rautateitse. Jos saavut muuna ajankohtana tai eri lentokentälle, matkanjärjestäjä ei vastaa kuljetuksista lentokentän ja Villa Arcadion välillä. Tarkempi ohjelma lähetetään kaikille osallistujille noin viikkoa ennen matkaa.

Vakuutukset

Et ole vakuutettu matkanjärjestäjän etkä majoituspaikan puolesta. Matkanjärjestäjä suosittelee kaikille laajan henkilökohtaisten matkavakuutuksen ottamista mahdollisen sairastumisen, tapaturmien ja loukkaantumisten varalle. Matkanjärjestäjä suosittelee vakuutusta, joka kattaa matkan kustannukset myös, jos osallistuja sairastuu ennen matkalle lähtöä, eikä pääse mukaan matkaan.

Lataa matkan esite pdf-muodossa alla olevasta painikkeesta:

Katja Liljan Balanssitraining/Balanssitravel on kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisterissä oleva matkanjärjestäjä. Tutustu Balanssitravelin erityismatkaehtoihin alla olevasta painikkeesta.

Keskiaikaisen luostarin raunioille rakennettu upea Villa Arcadio Italian Gardajärvellä tarjoaa mitä huikeimmat puitteet irtiotolle arjesta mahdollistaen täydellisen keskittymisen omaan hyvinvointiin ja joogaharjoitukseen. Katjan ammattitaitoisessa ja kannustavassa opetuksessa viihtyvät niin aloittelijat kuin pidempään joogaa harrastaneet.

Matkan hinta 1582 euroa

Varaukset: katja(at)balanssitraining.com