Joogamatka Andalusiaan 

Marraskuun loskaa ja pimeyttä pakoon Espanjan aurinkoon 3–10.11.2024!

Varaa matka: liljakatja(at)outlook.com

Santillanin upea retriitikeskus sijaitsee rauhallisella luonnonpuistoalueella vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Malagasta itään. Puitteet rentoutumiseen ja joogan harjoittamiseen ovat täällä täydelliset. Käytössämme on kaksi joogasalia: kaunis ulkosali huikeilla maisemilla ja niin ikään Välimerelle ja vuorten laaksoon aukeava, hyvin varusteltu, upea, ilmava sisäsali. Käytössämme on myös uima-allas ja padel-kenttä.

Alueelta lähtee useita ulkoilupolkuja, jotka kulkevat polveilevissa maisemissa. Aurinkorannikon parhaat rannat ovat vain 45 minuutin kävelymatkan, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Jos haluat vapaa-aikana golffata merellisellä golf-kentällä tai vaikkapa ratsastaa, niin molempiin löytyy mahdollisuus noin kymmenen minuutin ajomatkan päästä. Jos taas kaipaat vapaa-aikana kaupunkielämää, niin Malaga ja monet muut pienemmät kalastajakylät ovat nurkan takana.

Matkan kokonaishinta on 1590 €. Se sisältää:

 • Majoituksen (7 vrk) upeassa Santillanin retriittikeskuksessa kahden hengen huoneessa. Tarjolla on myös muutama iso huone, joihin voi majoittua kolmen hengen kaveriporukalla. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 450 € / 7 vrk. Yhden hengen huoneita on saatavilla rajoitetusti, joten ilmoita heti varauksen yhteydessä, jos sellaisen haluat. Kaikissa huoneissa on viilennys ja lämmitys sekä oma kylpyhuone.
 • Ohjatut joogaharjoitukset aamuin illoin kokeneen, sertifioidun iyengarjoogaopettajan Katja Liljan ohjauksessa hyvin varustellussa joogasalissa. Paikan päällä on sekä sisä- että ulkosali. Harjoitukset ovat monipuolisia ja ne sopivat kaikenikäisille, aloitteleville ja pidempään harjoitelleille joogeille. Jokainen tekee harjoitusta omaa kehoaan kuunnellen ja Katja antaa tarvittaessa vaihtoehtoja. Keskiviikkona ja perjantaina teemme vain pidemmän aamuharjoituksen, joten ne päivät toimivat esimerkiksi mahdollisina omatoimisina retki- tai harrastuspäivinä lähikohteisiin. Matkan hintaan ei sisälly retkiä.
 • Täysihoidon: aamiaiset, lounaat ja päivälliset retriittikeskuksessa. Nautimme buffet-tarjoiluna terveellistä, herkullista, paikallisista, osin oman tilan antimista antimista tehtyä, orgaanista kasvisruokaa sekä lisänä kalaa ja kananmunia. Tarjolla on myös kahvia, teetä ja raikasta vettä vuorokauden ympäriinsä. Ruokavalioista voidaan huomioida gluteeniton, laktoositon, vegaaninen sekä ruoka-allergiat. Henkilökohtaisiin mieltymyksiin perustuvia ruokavaliotoiveita ei voida valitettavasti huomioida. Paikan päällä ilmoitettuja ruokavaliomuutoksia ei voi tehdä, joten ilmoitathan mahdolliset allergiat tai vegaanisen ruokavalion varauksen yhteydessä.

Matkan hintaan eivät sisälly

 • Virvokkeet, oluet ja viinit, eivätkä muut yllä mainittuun täysihoitoon sisältymättömät tuotteet. Näitä on tarjolla retriittikeskuksessa, ja ne laskutetaan paikan päällä erikseen.
 • Mahdolliset retket ja kuljetukset kohteessa, kohteeseen ja sieltä pois.
 • Vakuutukset. Et ole vakuutettu matkanjärjestäjän etkä retriittikeskuksen toimesta, joten huolehdithan matkavakuutuksesi itsellesi riittävälle tasolle.
 • Hoidot. Retriitin aikana on mahdollista nauttia erilaisista hoidoista ja hieronnoista. Hoidot varataan heti  retriitille saavuttessa ja ne maksetaan hoidon yhteydessä suoraan terapeutille.
 • Lennot eivätkä lentokenttäkuljetukset.

Lennot ja lentokenttäkuljetukset

Matkanjärjestäjä organisoi yhden, yhteisen, edullisen lentokenttäkuljetuksen, joka on mahdollista yhdistää esimerkiksi alla mainittuihin lentoihin. Yhteiskuljetus tulee maksamaan noin 3040 euroa osallistujamäärästä riippuen. Se maksetaan Santillanin vastaanottoon. Ilmoita varauksen yhteydessä, oletko tulossa mukaan yhteiskuljetukseen. Malagan lentokentältä on mahdollista tulla myös itsenäisesti taksilla retriittikohteeseen (matka on noin 35 km). 

Lentokenttäkuljetus järjestetään niin, että se on mahdollista yhdistää esimerkiksi seuraaviin lentoihin: 

Finnair: Lähtö su 3.11.2024 Finnair AY1671, lähtö Hki klo 6:30 ja perillä Malaga AGP klo 10:15. Paluu su 10.11.2024 Finnair AY1672, lähtö Malaga AGP klo 11:05 ja perillä Helsingissä klo 16:45. 

Yhteiskuljetus lähtee noin 60 minuuttia Finnairin lennon saapumisen jälkeen.

Norwegian ja muut lentoyhtiöt: Myös esimerkiksi Norwegian lentää Malagaan Helsingistä. Voit käyttää myös sitä tai muita lentoyhtiöitä ja osallistua yhteiskuljetukseen, jos lentoaikataulusi sopii yllä mainittuun aikatauluun. 

Matkan varaaminen 

Varaa paikkasi: liljakatja(at)outlook.com

Ilmoita varauksen yhteydessä seuraavat tiedot:

 • Retriitin nimi: Santillan marraskuu 2024
 • Nimi?
 • Osoite?
 • Puhelin?
 • Email?
 • Syntymäaika?
 • Laktoositon, gluteeniton tai vegaaninen ruokavalio tai allergia? 
 • Mahdollisen 1 HH varauksen. Huomaa, että näitä on rajatusti. 
 • Jos jaat 2 HH tai 3 HH huoneen jonkun/joidenkin ystäväsi/ystäviesi kanssa, kerro hänen/heidän nimensä ja liitä heidät viestiisi cc:ksi.
 • Tuletko mukaan yhteiskuljetukseen lentokentältä kohteeseen ja takaisin?

Kun saat tiedon, että mahdut mukaan retriitille, maksa heti varausmaksu alla olevien ohjeiden mukaisesti:

 • Matkan kokonaishinta on 2 HH tai 3 HH: 1590 euroa ja 1 HH: 2040 euroa
 • Kun saat vahvistuksen siitä, että mahdut mukaan matkalle, maksa varausmaksu, joka majoittuessasi 2 HH tai 3 HH on 758,4 euroa. Jos majoitut 1 HH, varausmaksu on 823,4 euroa. Varausmaksu maksetaan tilille: Balanssitravel FI06 5780 3820 1172 64 (viestiksi nimesi ja Santillan2024). Varausmaksun maksaminen vahvistaa paikan sinulle. Varausmaksu toimii retriitin osamaksuna, joten sitä ei palauteta. Varaa lennot vasta, kun olet saanut varausvahvistuksen.
 • Loppusumma, 831,6 euroa (2 HH) tai 1216,6 euroa (1 HH) maksetaan suoraan retriittikeskukseen retriitin jälkeen.

Vakuutukset

Matkanjärjestäjä suosittelee kaikille laajan henkilökohtaisten matkavakuutuksen ottamista mahdollisen sairastumisen, tapaturmien ja loukkaantumisten varalle. Matkanjärjestäjä suosittelee vakuutusta, joka kattaa matkan kustannukset myös, jos osallistuja sairastuu ennen matkalle lähtöä, eikä pääse mukaan matkaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan retriitille!

Katja Lilja

Lataa matkan esite pdf-muodossa alla olevasta painikkeesta:

Balanssitraining/Balanssitravel on kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisterissä oleva vastuullinen matkanjärjestäjä. Tutustu matkanjärjestäjän erityismatkaehtoihin alla olevasta painikkeesta.

Lähde mukaan aurinkoiseen Espanjan Andalusiaan 3.10.11.2024 ihanaan Santillanin retriittikeskukseen, joka sijaitsee noin puolen tunnin päässä Malagasta Itään. Täysihoidossa upeassa ympäristössä voit unohtaa arjen huolet ja keskittyä täysipainoisesti joogaharjoitukseen ja rentoutumiseen ammattitaitoisen, kokeneen iyengarjooganopettajan, Katja Liljan, opetuksessa.

Hinta 1590 €

Varaukset: liljakatja(at)outlook.com